Joint venture Samskip, TX Logistik en Duisport goedgekeurd door EU

Logport III

De Europese Commissie heeft de oprichting van een joint venture door Samskip, TX Logistik en Duisport goedgekeurd. Via de nieuwe joint venture, Ziel Terminal geheten, willen de bedrijven samen de in Duisburg gelegen terminal Logport III exploiteren. Eigenaar Duisport is van plan de terminal voor gecombineerd spoor- en wegvervoer aan het nieuwe bedrijf te verhuren.

Foto: TX Logistik/Samy Greve

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Joint venture Samskip, TX Logistik en Duisport goedgekeurd door EU | NT

Joint venture Samskip, TX Logistik en Duisport goedgekeurd door EU

Logport III

De Europese Commissie heeft de oprichting van een joint venture door Samskip, TX Logistik en Duisport goedgekeurd. Via de nieuwe joint venture, Ziel Terminal geheten, willen de bedrijven samen de in Duisburg gelegen terminal Logport III exploiteren. Eigenaar Duisport is van plan de terminal voor gecombineerd spoor- en wegvervoer aan het nieuwe bedrijf te verhuren.

Foto: TX Logistik/Samy Greve

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu