Halvering aantal incidenten met lekkende ketelwagens op spoor

cijfers ILT

Het aantal lekkende ketelwagens op het spoor is in 2022 bijna gehalveerd ten opzichte van het jaar ervoor. Dat blijkt uit cijfers van de Inspectiedienst Leefomgeving en Transport (ILT). De lekkages vinden vooral plaats doordat afsluiters van de wagons in kwestie niet goed dichtgedraaid zijn of defect zijn.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Halvering aantal incidenten met lekkende ketelwagens op spoor | NT

Halvering aantal incidenten met lekkende ketelwagens op spoor

cijfers ILT

Het aantal lekkende ketelwagens op het spoor is in 2022 bijna gehalveerd ten opzichte van het jaar ervoor. Dat blijkt uit cijfers van de Inspectiedienst Leefomgeving en Transport (ILT). De lekkages vinden vooral plaats doordat afsluiters van de wagons in kwestie niet goed dichtgedraaid zijn of defect zijn.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu