DB wil mes zetten in verliesgevende cargo-dochter

Bijna 2.000 banen weg

DB Cargo wil de komende tijd afscheid nemen van zo’n 1.800 van de ruim 31.000 medewerkers om het grootste railgoederenbedrijf van Europa weer gezond te maken. Dat blijkt uit een onderzoek dat het bedrijf heeft laten uitvoeren. Het Duitse vakblad DVZ schrijft daarover.

Foto: DB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DB wil mes zetten in verliesgevende cargo-dochter | NT

DB wil mes zetten in verliesgevende cargo-dochter

Bijna 2.000 banen weg

DB Cargo wil de komende tijd afscheid nemen van zo’n 1.800 van de ruim 31.000 medewerkers om het grootste railgoederenbedrijf van Europa weer gezond te maken. Dat blijkt uit een onderzoek dat het bedrijf heeft laten uitvoeren. Het Duitse vakblad DVZ schrijft daarover.

Foto: DB

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu