Nieuwe directie bij Bakker Logistiek

foodtransport

Bij Bakker Logistiek vindt een directiewissel plaats. De huidige algemeen directeur Guus van Neijenhof neemt plaats in de Raad van Commissarissen en gaat zich richten op diverse andere projecten binnen de Bakker-organisatie. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet duidelijk.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe directie bij Bakker Logistiek | NT

Nieuwe directie bij Bakker Logistiek

foodtransport

Bij Bakker Logistiek vindt een directiewissel plaats. De huidige algemeen directeur Guus van Neijenhof neemt plaats in de Raad van Commissarissen en gaat zich richten op diverse andere projecten binnen de Bakker-organisatie. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet duidelijk.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu