Vanaf 2022 alleen Euro 6-vrachtwagens in milieuzone

verduurzaming

Trucks met emissieklasse Euro 5 of lager komen vanaf 2022 de Nederlandse milieuzones niet meer in. Dat staat in een voorstel dat staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vanaf 2022 alleen Euro 6-vrachtwagens in milieuzone | NT

Vanaf 2022 alleen Euro 6-vrachtwagens in milieuzone

verduurzaming

Trucks met emissieklasse Euro 5 of lager komen vanaf 2022 de Nederlandse milieuzones niet meer in. Dat staat in een voorstel dat staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu