‘Cash-free door nog meer Europese landen’

DKV

Patricia Partarrieu werkt nu vijf jaar bij DKV Euro Service Benelux als teamleider telesales. DKV is marktleider in de wereld van mobiliteitsdiensten voor de logistieke en transportindustrie.

Om wat voor mobiliteitsdiensten gaat het?

Van cash-free verzorging onderweg bij meer dan 160.000 acceptatiepunten tot toloplossingen en btw-teruggave; DKV biedt een uitgebreid dienstenpakket voor de optimalisatie en het beheer van het wagenpark in heel Europa. Als EETS-expert voor het DKV-kantoor in de Benelux sta ik in nauw contact met onze klanten.

Hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? Ben je de coronacrisis een beetje goed doorgekomen?

Het afgelopen jaar was spannend en uitdagend. De coronacrisis stelt de hele wereldeconomie voor een historische uitdaging en dus ook DKV. Wij waren en zijn 100% operationeel voor onze klanten in heel Europa en dus in staat om onze bijdrage te leveren aan het veiligstellen van de goederenstroom.

Zijn er ook hoogtepunten te benoemen?

Met betrekking tot onze DKV BOX EUROPE; er werden veel functionaliteiten en nieuwe landen toegevoegd en wij zijn begonnen met het testen van nieuwe landen. Met onze DKV BOX EUROPE biedt DKV de mogelijkheid om tolheffing voor voertuigen boven de 3,5 ton in heel Europa af te rekenen met slechts één tolbox, zodat de weg in heel Europa vrij is. Niet alleen is de weg vrij, maar ook de voorruit van de truck. Beter uitzicht voor de chauffeur, dus gelijk verbetering van de veiligheid.

Wat kan de transportsector in het komende jaar van DKV verwachten?

Extra landen en functionaliteiten voor de DKV BOX EUROPE, zodat men cash-free door nog meer Europese landen kan rijden. In het eerste kwartaal worden Italië en Zwitserland toegevoegd. Later in het jaar Hongarije. Ook voor personen- en bestelwagens biedt DKV nu oplossingen. Of het nu gaat om brandstof of laden thuis, op het werk of op de weg.

Wat is je boodschap aan de transportsector voor het komende jaar?

Wij zijn er voor onze klanten. Welke oplossing ze ook nodig hebben, wij ondersteunen hen om de uitdagingen van de energietransitie en digitalisering aan te gaan.

Met wie uit de transportsector zou je graag een oliebol willen eten?

Sinds september hebben we een nieuwe directeur, Pieter van Wel. Hij is in deze uitdagende tijd bij DKV begonnen.

Hij komt uit de buurt van Den Bosch, dus misschien is een Bossche Bol toepasselijker, maar met hem zou ik wel een oliebol willen eten en een toast willen uitbrengen op 2021.

Dit artikel verscheen in de NT Oliebollenspecial 2020. Hierin staan jaarlijks tientallen eindejaarsinterviews met toeleveranciers uit de transportsector.
‘Cash-free door nog meer Europese landen’ | NT

‘Cash-free door nog meer Europese landen’

DKV

Patricia Partarrieu werkt nu vijf jaar bij DKV Euro Service Benelux als teamleider telesales. DKV is marktleider in de wereld van mobiliteitsdiensten voor de logistieke en transportindustrie.

Om wat voor mobiliteitsdiensten gaat het?

Van cash-free verzorging onderweg bij meer dan 160.000 acceptatiepunten tot toloplossingen en btw-teruggave; DKV biedt een uitgebreid dienstenpakket voor de optimalisatie en het beheer van het wagenpark in heel Europa. Als EETS-expert voor het DKV-kantoor in de Benelux sta ik in nauw contact met onze klanten.

Hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? Ben je de coronacrisis een beetje goed doorgekomen?

Het afgelopen jaar was spannend en uitdagend. De coronacrisis stelt de hele wereldeconomie voor een historische uitdaging en dus ook DKV. Wij waren en zijn 100% operationeel voor onze klanten in heel Europa en dus in staat om onze bijdrage te leveren aan het veiligstellen van de goederenstroom.

Zijn er ook hoogtepunten te benoemen?

Met betrekking tot onze DKV BOX EUROPE; er werden veel functionaliteiten en nieuwe landen toegevoegd en wij zijn begonnen met het testen van nieuwe landen. Met onze DKV BOX EUROPE biedt DKV de mogelijkheid om tolheffing voor voertuigen boven de 3,5 ton in heel Europa af te rekenen met slechts één tolbox, zodat de weg in heel Europa vrij is. Niet alleen is de weg vrij, maar ook de voorruit van de truck. Beter uitzicht voor de chauffeur, dus gelijk verbetering van de veiligheid.

Wat kan de transportsector in het komende jaar van DKV verwachten?

Extra landen en functionaliteiten voor de DKV BOX EUROPE, zodat men cash-free door nog meer Europese landen kan rijden. In het eerste kwartaal worden Italië en Zwitserland toegevoegd. Later in het jaar Hongarije. Ook voor personen- en bestelwagens biedt DKV nu oplossingen. Of het nu gaat om brandstof of laden thuis, op het werk of op de weg.

Wat is je boodschap aan de transportsector voor het komende jaar?

Wij zijn er voor onze klanten. Welke oplossing ze ook nodig hebben, wij ondersteunen hen om de uitdagingen van de energietransitie en digitalisering aan te gaan.

Met wie uit de transportsector zou je graag een oliebol willen eten?

Sinds september hebben we een nieuwe directeur, Pieter van Wel. Hij is in deze uitdagende tijd bij DKV begonnen.

Hij komt uit de buurt van Den Bosch, dus misschien is een Bossche Bol toepasselijker, maar met hem zou ik wel een oliebol willen eten en een toast willen uitbrengen op 2021.

Dit artikel verscheen in de NT Oliebollenspecial 2020. Hierin staan jaarlijks tientallen eindejaarsinterviews met toeleveranciers uit de transportsector.