Waterland koopt grote Duitse wegvervoerder Duvenbeck

Private Equity

De Duitse wegvervoerder en logistieke dienstverlener Duvenbeck Group (Bocholt) komt in handen van het Nederlandse investeringsfonds Waterland Private Equity Investments. De transporteur is met een omzet van ruim 700 miljoen euro, 1500 trucks en 6000 medewerkers een grote vangst voor de Nederlandse participatiemaatschappij uit Bussum.

duvenbeck

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Waterland koopt grote Duitse wegvervoerder Duvenbeck | NT

Waterland koopt grote Duitse wegvervoerder Duvenbeck

Private Equity

De Duitse wegvervoerder en logistieke dienstverlener Duvenbeck Group (Bocholt) komt in handen van het Nederlandse investeringsfonds Waterland Private Equity Investments. De transporteur is met een omzet van ruim 700 miljoen euro, 1500 trucks en 6000 medewerkers een grote vangst voor de Nederlandse participatiemaatschappij uit Bussum.

duvenbeck

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen