‘Een andere oplossing dan waterstof is er niet voor transport’

interview Stephan Bredewold, Fountain Fuel

Fountain Fuel sloeg onlangs de eerste paal voor zijn nieuw te bouwen waterstoftankstation in Amersfoort. Het bedrijf mikt op een netwerk met tientallen van dergelijke stations, waarvan de eerste drie al volgend jaar open moeten. Volgens mede-oprichter Stephan Bredewold is het pionierswerk van Fountain Fuel hard nodig ‘om het kip-en-ei­probleem te doorbreken’.

Stephan Bredewold Fountain Fuel
Foto: Fountain Fuel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Een andere oplossing dan waterstof is er niet voor transport’ | NT

‘Een andere oplossing dan waterstof is er niet voor transport’

interview Stephan Bredewold, Fountain Fuel

Fountain Fuel sloeg onlangs de eerste paal voor zijn nieuw te bouwen waterstoftankstation in Amersfoort. Het bedrijf mikt op een netwerk met tientallen van dergelijke stations, waarvan de eerste drie al volgend jaar open moeten. Volgens mede-oprichter Stephan Bredewold is het pionierswerk van Fountain Fuel hard nodig ‘om het kip-en-ei­probleem te doorbreken’.

Stephan Bredewold Fountain Fuel
Foto: Fountain Fuel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu