Nieuwe e-trucks MAN, Volta en Nikola komende twee jaar de weg op

Orderboeken gevuld

Elektrische vrachtwagens vinden ook in de eerste weken van 2023 al gretig aftrek. DB Schenker bestelde de eerste 100 elektrische MAN-trucks en Volta maakte bekend dit jaar naar verwachting minimaal 300 trucks te produceren. Ondertussen maakt Nikola zich op voor de productie van de eerste elektrische vrachtwagens met brandstofcel.

eTruck van MAN
Foto: MAN

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe e-trucks MAN, Volta en Nikola komende twee jaar de weg op | NT

Nieuwe e-trucks MAN, Volta en Nikola komende twee jaar de weg op

Orderboeken gevuld

Elektrische vrachtwagens vinden ook in de eerste weken van 2023 al gretig aftrek. DB Schenker bestelde de eerste 100 elektrische MAN-trucks en Volta maakte bekend dit jaar naar verwachting minimaal 300 trucks te produceren. Ondertussen maakt Nikola zich op voor de productie van de eerste elektrische vrachtwagens met brandstofcel.

eTruck van MAN
Foto: MAN

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen