Kostenexplosie wegvervoer houdt aan

Dubbele cijfers

De druk is voorlopig niet van de ketel voor het kostenniveau in het wegvervoer. In de landen om ons heen houden de kostenstijgingen met dubbele cijfers aan, terwijl het steeds moeilijker wordt om het door te berekenen. In Nederland worden begin volgende maand nieuwe kostenprognoses verwacht.

vrachtwagens trucks transportbedrijven
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kostenexplosie wegvervoer houdt aan | NT

Kostenexplosie wegvervoer houdt aan

Dubbele cijfers

De druk is voorlopig niet van de ketel voor het kostenniveau in het wegvervoer. In de landen om ons heen houden de kostenstijgingen met dubbele cijfers aan, terwijl het steeds moeilijker wordt om het door te berekenen. In Nederland worden begin volgende maand nieuwe kostenprognoses verwacht.

vrachtwagens trucks transportbedrijven
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu