Hoyer Group stoot delen tankvervoer af

Bevoorrading tankstations

Het Duitse transportbedrijf Hoyer heeft een deel van het tankvervoer in Europa afgestoten aan de investeringsmaatschappij Auctus Capital Partners. Het gaat om de bevoorrading van regionale tankstations in vooral Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en het transport van bitumen. Dat meldt het familiebedrijf uit Hamburg.

Foto: Hoyer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hoyer Group stoot delen tankvervoer af | NT

Hoyer Group stoot delen tankvervoer af

Bevoorrading tankstations

Het Duitse transportbedrijf Hoyer heeft een deel van het tankvervoer in Europa afgestoten aan de investeringsmaatschappij Auctus Capital Partners. Het gaat om de bevoorrading van regionale tankstations in vooral Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en het transport van bitumen. Dat meldt het familiebedrijf uit Hamburg.

Foto: Hoyer

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu