Duitsland zet deur open voor LZV’s

200 nieuwe trajecten

Duitsland wordt steeds beter toegankelijk voor LZV’s. Het LZV-wegennet omvat nu bijna alle snelwegen in het land tot aan de grensovergangen met onder meer Nederland en België. Ook zijn veel belangrijke routes op het onderliggende wegennet opengesteld.

Reining
Foto: Reining

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Duitsland zet deur open voor LZV’s | NT

Duitsland zet deur open voor LZV’s

200 nieuwe trajecten

Duitsland wordt steeds beter toegankelijk voor LZV’s. Het LZV-wegennet omvat nu bijna alle snelwegen in het land tot aan de grensovergangen met onder meer Nederland en België. Ook zijn veel belangrijke routes op het onderliggende wegennet opengesteld.

Reining
Foto: Reining

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding