Sligro en Euser nemen deel Simon Loos over

260 medewerkers

Sligro Food Group Transport en Koninklijke Euser gaan een deel van de activiteiten van Simon Loos overnemen. Het gaat om ongeveer 260 medewerkers die de overstap maken, zo’n 10% van het personeelsbestand van de wegvervoerder. Daarnaast koopt Sligro 121 vrachtwagens van Simon Loos.

Foto: NT / BP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Sligro en Euser nemen deel Simon Loos over | NT

Sligro en Euser nemen deel Simon Loos over

260 medewerkers

Sligro Food Group Transport en Koninklijke Euser gaan een deel van de activiteiten van Simon Loos overnemen. Het gaat om ongeveer 260 medewerkers die de overstap maken, zo’n 10% van het personeelsbestand van de wegvervoerder. Daarnaast koopt Sligro 121 vrachtwagens van Simon Loos.

Foto: NT / BP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu