Transportsector verbolgen over Vlaamse plannen voor nog meer tolkilometers

'pestbelastingen'

Transport and Logistics Belgium (TLB) kant zich resoluut tegen het plan van Vlaams minister van mobiliteit en openbare werken Lydia Peeters (Open VLD) om het aantal Vlaamse wegen waarop kilometerheffing moet worden betaald gevoelig uit te breiden. Op 1 juli zou dit net ongeveer 500 kilometer langer worden. De vorige uitbreiding, met 686 kilometer, dateert pas van 1 januari.

Camera's van Viapass langs Belgische tolweg
Foto: Viapass

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Transportsector verbolgen over Vlaamse plannen voor nog meer tolkilometers | NT

Transportsector verbolgen over Vlaamse plannen voor nog meer tolkilometers

'pestbelastingen'

Transport and Logistics Belgium (TLB) kant zich resoluut tegen het plan van Vlaams minister van mobiliteit en openbare werken Lydia Peeters (Open VLD) om het aantal Vlaamse wegen waarop kilometerheffing moet worden betaald gevoelig uit te breiden. Op 1 juli zou dit net ongeveer 500 kilometer langer worden. De vorige uitbreiding, met 686 kilometer, dateert pas van 1 januari.

Camera's van Viapass langs Belgische tolweg
Foto: Viapass

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen