‘Containerstuwadoor neemt de binnenvaart nog niet serieus’

ANTWERPEN – "Het is de kunst om er voor te zorgen dat je alle claims die je als binnenschipper van de containerterminals om je oren krijgt, te compenseren met evenveel tegenclaims. Het is een van de vele factoren die containervervoer per binnenschip zo moeilijk maken, en het lijkt een beetje kenmerkend voor de manier waarop anderen tegen deze transporttechniek aankijken."

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

‘Containerstuwadoor neemt de binnenvaart nog niet serieus’ | NT

‘Containerstuwadoor neemt de binnenvaart nog niet serieus’

ANTWERPEN – "Het is de kunst om er voor te zorgen dat je alle claims die je als binnenschipper van de containerterminals om je oren krijgt, te compenseren met evenveel tegenclaims. Het is een van de vele factoren die containervervoer per binnenschip zo moeilijk maken, en het lijkt een beetje kenmerkend voor de manier waarop anderen tegen deze transporttechniek aankijken."

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu