Toekomst ziet er goed uit voor Antwerpse fruitoverslag

Alles wijst er op dat de haven van Antwerpen haar positie als belangrijkste fruithaven van West-Europa de komende jaren verder zal verstevigen. De importeurs tonen zich tevreden over de geleverde overslag-prestaties, de stuwadoorsbedrijven blijven investeren in uitbreiding van de capaciteit en de overslagcijfers blijven maar groeien.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Toekomst ziet er goed uit voor Antwerpse fruitoverslag | NT

Toekomst ziet er goed uit voor Antwerpse fruitoverslag

Alles wijst er op dat de haven van Antwerpen haar positie als belangrijkste fruithaven van West-Europa de komende jaren verder zal verstevigen. De importeurs tonen zich tevreden over de geleverde overslag-prestaties, de stuwadoorsbedrijven blijven investeren in uitbreiding van de capaciteit en de overslagcijfers blijven maar groeien.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu