Nieuw contract Digital voor XP

BORNEM – XP Express Parcel Systems heeft een exclusiviteitscontract afgesloten met het computerbedrijf Digital. XP stelt Digital permanent een voertuig met chauffeur ter beschikking dat als rijdend onderdelenmagazijn fungeert.

“Digital stuurt zelf eerst een technicus naar het bedrijf waar een reparatie nodig is” , zegt Peter Wielockx, divisional manager voor Belgie en Luxemburg van XP. “Deze technicus roept de chauffeur van onze wagen op en deze zorgt ervoor dat hij zo snel mogelijk ter plaatse is.” De dienst wordt ook ’s nachts en tijdens de weekends verzekerd. “We werken in principe met een vaste chauffeur, die wordt ondersteund door enkele back-ups” , zegt Wielockx.
Als bijkomende service worden onderdelen die in Luxemburg niet beschikbaar zijn, aangeleverd vanuit het hoofdkantoor in Brussel. Het contract met Digital begon proef te draaien in augustus maar XP heeft het nieuws pas nu bekend gemaakt. “Wij willen liever naar buiten komen met iets dat goed functioneert” , zegt Wielockx.
Dit type van exclusiviteitscontracten is trouwens niet nieuw voor XP. “Vorig jaar hebben we een gelijkaardig contract afgesloten met het Antwerpse reclamebureau Interscript en ook voor Tandy doen we min of meer hetzelfde. Bovendien zet XP al enkele jaren een speciaal voertuig in op zijn verbinding met het EG-gebouw.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Nieuw contract Digital voor XP | NT

Nieuw contract Digital voor XP

BORNEM – XP Express Parcel Systems heeft een exclusiviteitscontract afgesloten met het computerbedrijf Digital. XP stelt Digital permanent een voertuig met chauffeur ter beschikking dat als rijdend onderdelenmagazijn fungeert.

“Digital stuurt zelf eerst een technicus naar het bedrijf waar een reparatie nodig is” , zegt Peter Wielockx, divisional manager voor Belgie en Luxemburg van XP. “Deze technicus roept de chauffeur van onze wagen op en deze zorgt ervoor dat hij zo snel mogelijk ter plaatse is.” De dienst wordt ook ’s nachts en tijdens de weekends verzekerd. “We werken in principe met een vaste chauffeur, die wordt ondersteund door enkele back-ups” , zegt Wielockx.
Als bijkomende service worden onderdelen die in Luxemburg niet beschikbaar zijn, aangeleverd vanuit het hoofdkantoor in Brussel. Het contract met Digital begon proef te draaien in augustus maar XP heeft het nieuws pas nu bekend gemaakt. “Wij willen liever naar buiten komen met iets dat goed functioneert” , zegt Wielockx.
Dit type van exclusiviteitscontracten is trouwens niet nieuw voor XP. “Vorig jaar hebben we een gelijkaardig contract afgesloten met het Antwerpse reclamebureau Interscript en ook voor Tandy doen we min of meer hetzelfde. Bovendien zet XP al enkele jaren een speciaal voertuig in op zijn verbinding met het EG-gebouw.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement