06-nummer TIR voor verladers

RIJSBERGEN – TIR Transportplan in Rijsbergen heeft een 06-servicenummer geopend voor informatie over vrachten en lege wagens. Gebruikers kunnen via een voice-computer te weten komen waar er vrachten of lege wagens zijn in Europa. De persoon die opbelt, krijgt te horen in welk land de vrachtauto leeg is, waar het voertuig zich bevindt en wat de naam en het telefoonnummer van de vervoerder zijn. De nieuwe telefoonlijn is vooral bedoeld voor verladers. TIR heeft al sinds 1984 een

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

06-nummer TIR voor verladers | NT

06-nummer TIR voor verladers

RIJSBERGEN – TIR Transportplan in Rijsbergen heeft een 06-servicenummer geopend voor informatie over vrachten en lege wagens. Gebruikers kunnen via een voice-computer te weten komen waar er vrachten of lege wagens zijn in Europa. De persoon die opbelt, krijgt te horen in welk land de vrachtauto leeg is, waar het voertuig zich bevindt en wat de naam en het telefoonnummer van de vervoerder zijn. De nieuwe telefoonlijn is vooral bedoeld voor verladers. TIR heeft al sinds 1984 een

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement