Sea-Invest blijft aan diversificatie werken ‘Importeurs van erts en kolen werken steeds meer volgens JIT’ (Foto: Jean-Jacques Soenen)

Amper vier jaar geleden was de aan- en afvoer van droge bulk in Zeebrugge nog goed voor bijna 10 miljoen ton. Deze trafiek, die voornamelijk bestaat uit kolen en ertsen, viel in 1993 spectaculair terug tot 6,8 miljoen en in 1994 tot 5,5 miljoen ton. De daling is een gevolg van de veranderde produktie- en logistieke planningsmethodes, zegt commercieel directeur F. Claes van de Zeebrugse Behandelingsmaatschappij (ZBM).

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Sea-Invest blijft aan diversificatie werken ‘Importeurs van erts en kolen werken steeds meer volgens JIT’ (Foto: Jean-Jacques Soenen) | NT

Sea-Invest blijft aan diversificatie werken ‘Importeurs van erts en kolen werken steeds meer volgens JIT’ (Foto: Jean-Jacques Soenen)

Amper vier jaar geleden was de aan- en afvoer van droge bulk in Zeebrugge nog goed voor bijna 10 miljoen ton. Deze trafiek, die voornamelijk bestaat uit kolen en ertsen, viel in 1993 spectaculair terug tot 6,8 miljoen en in 1994 tot 5,5 miljoen ton. De daling is een gevolg van de veranderde produktie- en logistieke planningsmethodes, zegt commercieel directeur F. Claes van de Zeebrugse Behandelingsmaatschappij (ZBM).

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu