Liberalisering en cabotage spelen Duitse vervoerders parten

De Duitse transportondernemers hebben tot dusver weinig soelaas ondervonden van de verbeterde conjunctuur. Belangrijkste factor daarbij is de begin 1994 doorgevoerde liberalisering van de markt, die gepaard ging met de opheffing van de vaste vrachttarieven. De Duitse vervoersmarkt kwam daardoor sterk in beweging door een moordende concurrentiestrijd, sterk stijgende kosten en zwaar onder druk staande tarieven. Ondertussen is Duitsland ook steeds meer het middelpunt geworden van

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Liberalisering en cabotage spelen Duitse vervoerders parten | NT

Liberalisering en cabotage spelen Duitse vervoerders parten

De Duitse transportondernemers hebben tot dusver weinig soelaas ondervonden van de verbeterde conjunctuur. Belangrijkste factor daarbij is de begin 1994 doorgevoerde liberalisering van de markt, die gepaard ging met de opheffing van de vaste vrachttarieven. De Duitse vervoersmarkt kwam daardoor sterk in beweging door een moordende concurrentiestrijd, sterk stijgende kosten en zwaar onder druk staande tarieven. Ondertussen is Duitsland ook steeds meer het middelpunt geworden van

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu