IJssel bij Arnhem wordt beter bevaarbaar

2028 gereed

De IJssel tussen Arnhem en Giesbeek krijgt meer ruimte. Dat maakt de rivier beter bevaarbaar bij zeer lage waterstanden. De IJssel is een hoofdcorridor voor de binnenvaart tussen West- en Oost-Nederland en het Duitse achterland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

IJssel bij Arnhem wordt beter bevaarbaar | NT

IJssel bij Arnhem wordt beter bevaarbaar

2028 gereed

De IJssel tussen Arnhem en Giesbeek krijgt meer ruimte. Dat maakt de rivier beter bevaarbaar bij zeer lage waterstanden. De IJssel is een hoofdcorridor voor de binnenvaart tussen West- en Oost-Nederland en het Duitse achterland.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu