Op online evenement Maritime Platform 2021, georganiseerd door Schuttevaer, SWZ|Maritime en Netherlands Maritime Technology (NMT), gaat NMT voorzitter Bas Ort hierover in gesprek met kopstukken van de Nederlandse maritieme maakindustrie Thecla Bodewes en Pieter van Oord, voormalig Tweede Kamerlid Eppo Bruins en Christophe Tytgat van de Europese branchevereniging voor scheepswerven en toeleveranciers. Het debat wordt live uitgezonden op donderdag 27 mei tussen 12:45 en 13:30 uur.

Maritime Platform is het tweedaags online evenement voor de maritieme maakindustrie om elkaar te ontmoeten en kennis op te doen. Deze tweede editie vindt op 26 en 27 mei plaats. Centraal op Maritime Platform staan vergroening, innovatie en financieringsmodellen. Aan bod komt een variëriteit aan onderwerpen, zoals scheepswerven, brandstoffen, antifouling, leaseoplossingen en digitalisering. Deelnemen aan Maritime Platform is gratis.

https://vimeo.com/540151603

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding