KBN en NVB: ‘Binnenvaart moet baas blijven over eigen data’

binnenvaart

De binnenvaart moet regie houden over de eigen data. Dat stelt Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN). De branchevereniging gaat daarom samenwerken met de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) om een toekomstvisie op de digitalisering in de binnenvaart te ontwikkelen. KBN richt daartoe ook een digitaliseringscommissie op.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

KBN en NVB: ‘Binnenvaart moet baas blijven over eigen data’ | NT

KBN en NVB: ‘Binnenvaart moet baas blijven over eigen data’

binnenvaart

De binnenvaart moet regie houden over de eigen data. Dat stelt Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN). De branchevereniging gaat daarom samenwerken met de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) om een toekomstvisie op de digitalisering in de binnenvaart te ontwikkelen. KBN richt daartoe ook een digitaliseringscommissie op.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu