Eerste negen aanvragen subsidie modal shift definitief goedgekeurd

20 euro per container

Er zijn inmiddels negen aanvragen goedgekeurd voor de subsidieregeling waarmee de modal shift van weg naar water en spoor gestimuleerd moet worden. Aanvragers krijgen twintig euro per container die zij structureel verplaatsen van de weg naar het spoor of het water. De bedragen die zijn goedgekeurd variëren van 50.000 euro tot ruim een miljoen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Eerste negen aanvragen subsidie modal shift definitief goedgekeurd | NT

Eerste negen aanvragen subsidie modal shift definitief goedgekeurd

20 euro per container

Er zijn inmiddels negen aanvragen goedgekeurd voor de subsidieregeling waarmee de modal shift van weg naar water en spoor gestimuleerd moet worden. Aanvragers krijgen twintig euro per container die zij structureel verplaatsen van de weg naar het spoor of het water. De bedragen die zijn goedgekeurd variëren van 50.000 euro tot ruim een miljoen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen