Emissielabel binnenvaart straks verplicht, minimum wordt B

uitstoot CO2 en stikstof

Het ministerie van Infrastuctuur en Waterstaat gaat het emissielabel voor de binnenvaart verplicht stellen. In 2030 moet het gemiddelde label van de Nederlandse binnenvaartvloot B zijn. Dat schrijft de staatssecretaris Vivianne Heijen van Infrastructuur en Waterstaat in een brief aan de Tweede Kamer.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Emissielabel binnenvaart straks verplicht, minimum wordt B | NT

Emissielabel binnenvaart straks verplicht, minimum wordt B

uitstoot CO2 en stikstof

Het ministerie van Infrastuctuur en Waterstaat gaat het emissielabel voor de binnenvaart verplicht stellen. In 2030 moet het gemiddelde label van de Nederlandse binnenvaartvloot B zijn. Dat schrijft de staatssecretaris Vivianne Heijen van Infrastructuur en Waterstaat in een brief aan de Tweede Kamer.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu