Oplossing in zicht voor Schiphol Cargo

RAAD & recht

Eindelijk dan. Het ministerie van infrastructuur heeft het strategisch belang van het ‘full freighter’-segment voor Schiphol en de Nederlandse economie onomwonden erkend. Dit heuglijke feit voltrok zich eind oktober in het kader van een internetconsultatie van de Europese Commissie over de revisie van de Europese slotverordening. Die verordening is de basis van de verdeling van slots op gecoördineerde luchthavens, met name Schiphol.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Oplossing in zicht voor Schiphol Cargo | NT

Oplossing in zicht voor Schiphol Cargo

RAAD & recht

Eindelijk dan. Het ministerie van infrastructuur heeft het strategisch belang van het ‘full freighter’-segment voor Schiphol en de Nederlandse economie onomwonden erkend. Dit heuglijke feit voltrok zich eind oktober in het kader van een internetconsultatie van de Europese Commissie over de revisie van de Europese slotverordening. Die verordening is de basis van de verdeling van slots op gecoördineerde luchthavens, met name Schiphol.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen