Railterminal Gelderland: een gemiste kans

TON & teu

Er is iets vreemds aan de hand met de infrastructuur in Nederland. Terwijl nieuwe voorzieningen en grootschalig onderhoud dringend noodzakelijk zijn, lukt het door gestegen bouwkosten en allerhande knelpunten in de aanbesteding niet meer om projecten van de grond te krijgen. De meest recente voorbeelden zijn de renovatie van de Van Brienenoordbrug en de aanbesteding van Railterminal Gelderland (RTG). In beide gevallen wordt onvoldoende naar het belang van deze voorzieningen voor het logistieke netwerk in Nederland gekeken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Railterminal Gelderland: een gemiste kans | NT

Railterminal Gelderland: een gemiste kans

TON & teu

Er is iets vreemds aan de hand met de infrastructuur in Nederland. Terwijl nieuwe voorzieningen en grootschalig onderhoud dringend noodzakelijk zijn, lukt het door gestegen bouwkosten en allerhande knelpunten in de aanbesteding niet meer om projecten van de grond te krijgen. De meest recente voorbeelden zijn de renovatie van de Van Brienenoordbrug en de aanbesteding van Railterminal Gelderland (RTG). In beide gevallen wordt onvoldoende naar het belang van deze voorzieningen voor het logistieke netwerk in Nederland gekeken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen