Cocktail met ijsblokjes van een gletsjer uit Groenland

column

Schiphol is omwille van de klimaatproblematiek de natio­nale kop van Jut geworden, maar om hun besognes een beetje te vergeten, kiezen Nederlanders ondertussen massaal voor een weekje Dubai, zo besprak mijn collega-columnist onlangs de farizeïsche trekjes van de krimpplannen voor onze nationale luchthaven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Cocktail met ijsblokjes van een gletsjer uit Groenland | NT

Cocktail met ijsblokjes van een gletsjer uit Groenland

column

Schiphol is omwille van de klimaatproblematiek de natio­nale kop van Jut geworden, maar om hun besognes een beetje te vergeten, kiezen Nederlanders ondertussen massaal voor een weekje Dubai, zo besprak mijn collega-columnist onlangs de farizeïsche trekjes van de krimpplannen voor onze nationale luchthaven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu