Cocktail met ijsblokjes van een gletsjer uit Groenland

column

Schiphol is omwille van de klimaatproblematiek de natio­nale kop van Jut geworden, maar om hun besognes een beetje te vergeten, kiezen Nederlanders ondertussen massaal voor een weekje Dubai, zo besprak mijn collega-columnist onlangs de farizeïsche trekjes van de krimpplannen voor onze nationale luchthaven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Cocktail met ijsblokjes van een gletsjer uit Groenland | NT

Cocktail met ijsblokjes van een gletsjer uit Groenland

column

Schiphol is omwille van de klimaatproblematiek de natio­nale kop van Jut geworden, maar om hun besognes een beetje te vergeten, kiezen Nederlanders ondertussen massaal voor een weekje Dubai, zo besprak mijn collega-columnist onlangs de farizeïsche trekjes van de krimpplannen voor onze nationale luchthaven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding