De ugly truth is dat we willen vliegen

Ton&teu

Als er een ding in het oog springt bij de discussie rond de krimp op Schiphol, is het hoe iedereen om het onderwerp heenloopt en de lelijke waarheid van het vliegen vermijdt. Electoraal is het thema amper populair en ook als gespreksonderwerp bij een maaltijd of op tv scoort het laag.

Henk Venema, voorzitter ACN. Foto: Mirjam van der Linden

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

De ugly truth is dat we willen vliegen | NT

De ugly truth is dat we willen vliegen

Ton&teu

Als er een ding in het oog springt bij de discussie rond de krimp op Schiphol, is het hoe iedereen om het onderwerp heenloopt en de lelijke waarheid van het vliegen vermijdt. Electoraal is het thema amper populair en ook als gespreksonderwerp bij een maaltijd of op tv scoort het laag.

Henk Venema, voorzitter ACN. Foto: Mirjam van der Linden

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu