Scheepvaart zoekt geld bij de crowd

Speculeren

Beleggen in de scheepvaart lijkt weer terug van weggeweest. Met aantrekkelijke rendementen worden particuliere investeerders gelokt geld te steken in deze kapitaalintensieve sector. En met succes, al willen economen zeker niet te vroeg juichen. ‘De markt is nog steeds onstuimig.’

Foto Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Scheepvaart zoekt geld bij de crowd | NT

Scheepvaart zoekt geld bij de crowd

Speculeren

Beleggen in de scheepvaart lijkt weer terug van weggeweest. Met aantrekkelijke rendementen worden particuliere investeerders gelokt geld te steken in deze kapitaalintensieve sector. En met succes, al willen economen zeker niet te vroeg juichen. ‘De markt is nog steeds onstuimig.’

Foto Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen