Bedrijfsleven vindt dat heropening economie breder moet

Coronacrisis

Bij de toekomstige versoepelingen van de lockdown moet een breder deel van de economie weer open kunnen dan nu het geval is. Dat stellen werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland in een reactie op de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.

ingrid thijssen vno-ncw
Foto: VNO-NCW

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bedrijfsleven vindt dat heropening economie breder moet | NT

Bedrijfsleven vindt dat heropening economie breder moet

Coronacrisis

Bij de toekomstige versoepelingen van de lockdown moet een breder deel van de economie weer open kunnen dan nu het geval is. Dat stellen werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland in een reactie op de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.

ingrid thijssen vno-ncw
Foto: VNO-NCW

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu