Stadion Qatar met 974 zeecontainers klaar voor WK

Stadium 974

In Doha, de hoofdstad van Qatar, is Stadium 974 opgeleverd, een van de stadions waarin over een jaar de wedstrijden van de Wereldkampioenschappen voetbal worden gespeeld. Het gebouw is vernoemd naar de 974 zeecontainers die erin verwerkt zijn, alsmede naar het netnummer van het land.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Stadion Qatar met 974 zeecontainers klaar voor WK | NT

Stadion Qatar met 974 zeecontainers klaar voor WK

Stadium 974

In Doha, de hoofdstad van Qatar, is Stadium 974 opgeleverd, een van de stadions waarin over een jaar de wedstrijden van de Wereldkampioenschappen voetbal worden gespeeld. Het gebouw is vernoemd naar de 974 zeecontainers die erin verwerkt zijn, alsmede naar het netnummer van het land.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu