Kabinet breidt coronasteun iets uit na directe lockdown

NOW en Tozo

Het kabinet verruimt het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar een klein beetje om werkenden en ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden. Zo gaat het maximale omzetverlies waarvoor loonsteun (NOW) wordt gegeven van 80% naar 90%. Ook komen ondernemers het vierde kwartaal in aanmerking voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten bij 20% omzetverlies in plaats van bij 30%. Voor de verruiming van het steunpakket trekt het kabinet 590 miljoen euro extra uit.

Mark Rutte voor Rijksoverheid.nl
Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Kabinet breidt coronasteun iets uit na directe lockdown | NT

Kabinet breidt coronasteun iets uit na directe lockdown

NOW en Tozo

Het kabinet verruimt het economisch steunpakket voor het vierde kwartaal van dit jaar een klein beetje om werkenden en ondernemers extra ondersteuning en zekerheid te bieden. Zo gaat het maximale omzetverlies waarvoor loonsteun (NOW) wordt gegeven van 80% naar 90%. Ook komen ondernemers het vierde kwartaal in aanmerking voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten bij 20% omzetverlies in plaats van bij 30%. Voor de verruiming van het steunpakket trekt het kabinet 590 miljoen euro extra uit.

Mark Rutte voor Rijksoverheid.nl
Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu