Wereldbank halveert groeiverwachting voor China vanwege corona

Conjunctuur

China laat volgend jaar waarschijnlijk veel minder economische groei zien dan eerder gedacht omdat de coronapandemie en -lockdowns er nog steeds zorgen voor grote ontwrichting. Dat zegt de Wereldbank, die zijn groeiverwachtingen voor de op een na grootste economie van de wereld flink heeft verlaagd.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Wereldbank halveert groeiverwachting voor China vanwege corona | NT

Wereldbank halveert groeiverwachting voor China vanwege corona

Conjunctuur

China laat volgend jaar waarschijnlijk veel minder economische groei zien dan eerder gedacht omdat de coronapandemie en -lockdowns er nog steeds zorgen voor grote ontwrichting. Dat zegt de Wereldbank, die zijn groeiverwachtingen voor de op een na grootste economie van de wereld flink heeft verlaagd.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen