Sterkste stijging cao-lonen sinds begin deze eeuw

"historisch hoge" loonstijging

De Nederlandse cao-lonen zijn afgelopen kwartaal het sterkst gestegen sinds in ieder geval begin deze eeuw, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook als wordt gecorrigeerd voor de inflatie gaat het volgens CBS-econoom Frank Notten om een “historisch hoge” loonstijging.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Sterkste stijging cao-lonen sinds begin deze eeuw | NT

Sterkste stijging cao-lonen sinds begin deze eeuw

"historisch hoge" loonstijging

De Nederlandse cao-lonen zijn afgelopen kwartaal het sterkst gestegen sinds in ieder geval begin deze eeuw, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ook als wordt gecorrigeerd voor de inflatie gaat het volgens CBS-econoom Frank Notten om een “historisch hoge” loonstijging.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu