TenneT: nog enige tijd ‘kritieke situatie’ op overvol stroomnet

elektrificatie

De situatie op het overvolle stroomnet zal nog enige tijd kritiek blijven, meldt hoogspanningsnetbeheerder TenneT bij de presentatie van zijn jaarverslag. Hoewel het vorig jaar gelukt is om de netcapaciteit boven de gestelde doelen uit te breiden, neemt de elektrificatie van de samenleving steeds sneller toe door de energietransitie. “Onze focus ligt primair op bouwen, bouwen, bouwen”, zegt topvrouw Manon van Beek van TenneT.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

TenneT: nog enige tijd ‘kritieke situatie’ op overvol stroomnet | NT

TenneT: nog enige tijd ‘kritieke situatie’ op overvol stroomnet

elektrificatie

De situatie op het overvolle stroomnet zal nog enige tijd kritiek blijven, meldt hoogspanningsnetbeheerder TenneT bij de presentatie van zijn jaarverslag. Hoewel het vorig jaar gelukt is om de netcapaciteit boven de gestelde doelen uit te breiden, neemt de elektrificatie van de samenleving steeds sneller toe door de energietransitie. “Onze focus ligt primair op bouwen, bouwen, bouwen”, zegt topvrouw Manon van Beek van TenneT.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen