Steeds meer Vlaamse expediteurs gaan uitstoot fors verlagen

verduurzaming

Een groep Vlaamse expediteurs is gestart met een nieuw ‘lean & green’-traject. Ze hebben de ambitie om de komende vijf jaar hun CO2-uitstoot fors te verminderen. Hiervoor werken ze samen met het logistiek innovatieplatform Vil en met de sectorvereniging Forward Belgium.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Steeds meer Vlaamse expediteurs gaan uitstoot fors verlagen | NT

Steeds meer Vlaamse expediteurs gaan uitstoot fors verlagen

verduurzaming

Een groep Vlaamse expediteurs is gestart met een nieuw ‘lean & green’-traject. Ze hebben de ambitie om de komende vijf jaar hun CO2-uitstoot fors te verminderen. Hiervoor werken ze samen met het logistiek innovatieplatform Vil en met de sectorvereniging Forward Belgium.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu