Winstwaarschuwing Duitse overslaggroep HHLA

haven van hamburg

HHLA verwacht voor dit jaar een aanzienlijk lagere omzet en winst vanwege de verwachte val van de overslagvolumes als gevolg van de coronacrisis. Het Duitse beursgenoteerde overslagbedrijf zegt dit in het woensdag gepresenteerde jaarverslag over 2019.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Winstwaarschuwing Duitse overslaggroep HHLA | NT

Winstwaarschuwing Duitse overslaggroep HHLA

haven van hamburg

HHLA verwacht voor dit jaar een aanzienlijk lagere omzet en winst vanwege de verwachte val van de overslagvolumes als gevolg van de coronacrisis. Het Duitse beursgenoteerde overslagbedrijf zegt dit in het woensdag gepresenteerde jaarverslag over 2019.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu