Maersk door concurrent in VS aangeklaagd om contractbreuk

Global Container Terminals

Maersk heeft een exclusieve overeenkomst met een concurrent van APM Terminals in de VS eenzijdig opgezegd en alle operaties naar de eigen terminal verplaatst. Het concurrerende havenbedrijf dreigt door het plotselinge besluit om te vallen en stapt naar de rechter.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Maersk door concurrent in VS aangeklaagd om contractbreuk | NT

Maersk door concurrent in VS aangeklaagd om contractbreuk

Global Container Terminals

Maersk heeft een exclusieve overeenkomst met een concurrent van APM Terminals in de VS eenzijdig opgezegd en alle operaties naar de eigen terminal verplaatst. Het concurrerende havenbedrijf dreigt door het plotselinge besluit om te vallen en stapt naar de rechter.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen