Veilige zandzakjes voor illegaal verzwaarde werplijnen

Haven Antwerpen

Verzwaarde werplijnen voor het aanmeren van schepen in sluizen kunnen gevaarlijk zijn. Zeker als er illegale voorwerpen worden gebruikt om de lijnen te verzwaren. Als die onverhoopt mensen raken die op de kade staan, kan het leed niet te overzien zijn. Bootman André Van Mechelen en assistent verkeersleider Alain Vervloet kwamen in de Antwerpse haven met het idee om veilige zandzakjes te maken en die uit te delen op geverbaliseerde schepen.

Zandzakjes Port of Antwerp

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Veilige zandzakjes voor illegaal verzwaarde werplijnen | NT

Veilige zandzakjes voor illegaal verzwaarde werplijnen

Haven Antwerpen

Verzwaarde werplijnen voor het aanmeren van schepen in sluizen kunnen gevaarlijk zijn. Zeker als er illegale voorwerpen worden gebruikt om de lijnen te verzwaren. Als die onverhoopt mensen raken die op de kade staan, kan het leed niet te overzien zijn. Bootman André Van Mechelen en assistent verkeersleider Alain Vervloet kwamen in de Antwerpse haven met het idee om veilige zandzakjes te maken en die uit te delen op geverbaliseerde schepen.

Zandzakjes Port of Antwerp

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu