Havens blikken terug op de brexit: ‘Het is behapbaar’

Reacties

De brexit is na jaren onderhandelen een feit. Hoe is de eerste periode na de Brits/Europese scheiding verlopen voor de Nederlandse havens? Port of Amsterdam, Port of Rotterdam, Port of Moerdijk, North Sea Port en Port of Den Helder vertellen hoe zij de gevolgen tot nu toe ervaren.

port haven brexit

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Havens blikken terug op de brexit: ‘Het is behapbaar’ | NT

Havens blikken terug op de brexit: ‘Het is behapbaar’

Reacties

De brexit is na jaren onderhandelen een feit. Hoe is de eerste periode na de Brits/Europese scheiding verlopen voor de Nederlandse havens? Port of Amsterdam, Port of Rotterdam, Port of Moerdijk, North Sea Port en Port of Den Helder vertellen hoe zij de gevolgen tot nu toe ervaren.

port haven brexit

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding