‘Nextlogic laat nog even op zich wachten’ 

Binnenvaart

Het planningssysteem Nextlogic zal pas ‘eind Q1’ echt van start kunnen. Dat is de verwachting van de branchevereniging KBN. ‘De commitment vanuit de binnenvaart om Nextlogic te werken is er, maar zolang de techniek hapert, doen we nog niet mee’, zegt secretaris Maira van Helvoirt.

Foto: Shutterstock, Vanderwolf Images

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Nextlogic laat nog even op zich wachten’ | NT

‘Nextlogic laat nog even op zich wachten’ 

Binnenvaart

Het planningssysteem Nextlogic zal pas ‘eind Q1’ echt van start kunnen. Dat is de verwachting van de branchevereniging KBN. ‘De commitment vanuit de binnenvaart om Nextlogic te werken is er, maar zolang de techniek hapert, doen we nog niet mee’, zegt secretaris Maira van Helvoirt.

Foto: Shutterstock, Vanderwolf Images

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen