Dit heeft vijf jaar fusie North Sea Port opgeleverd

terugblik

Een recordjaar qua overslagcijfers, een aanstaande spoorverbinding tussen Gent en Terneuzen, miljoenen aan investeringen en duizenden nieuwe banen. Een terugblik op vijf jaar fusie is voor North Sea Port een goednieuwsshow. Wat het ook bracht: gedoe met de belastingdiensten van zowel Nederland als België voor de medewerkers van de eengemaakte haven. Want wie meer dan 183 dagen over de grens werkt, krijgt de fiscus aan z’n broek. NSP kijkt daarom naar een nieuw gezamenlijk hoofdkantoor pal op de grens om problemen voor te zijn.

Foto: Rieneke Kok, NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dit heeft vijf jaar fusie North Sea Port opgeleverd | NT

Dit heeft vijf jaar fusie North Sea Port opgeleverd

terugblik

Een recordjaar qua overslagcijfers, een aanstaande spoorverbinding tussen Gent en Terneuzen, miljoenen aan investeringen en duizenden nieuwe banen. Een terugblik op vijf jaar fusie is voor North Sea Port een goednieuwsshow. Wat het ook bracht: gedoe met de belastingdiensten van zowel Nederland als België voor de medewerkers van de eengemaakte haven. Want wie meer dan 183 dagen over de grens werkt, krijgt de fiscus aan z’n broek. NSP kijkt daarom naar een nieuw gezamenlijk hoofdkantoor pal op de grens om problemen voor te zijn.

Foto: Rieneke Kok, NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen