Harold Kunst nieuwe directeur APM Terminals Maasvlakte II

Jan Buijze vertrekt

APM stelt Harold Kunst aan als nieuwe directeur van de terminal op de tweede Maasvlakte. Kunst neemt het stokje per 1 augustus over van Jan Buijze, die drie jaar aan het roer van APM Terminals Maasvlakte II stond.

Harold Kunst, nieuwe directeur APM Terminals Maasvlakte II
Foto: APM

Kunst komt over van de MSC PSA European Terminal (MPET) in Antwerpen, waar hij vier en een half jaar ceo was. Begin februari 2023 werd hij per direct ontslagen. Een reden voor het ontslag maakten de partijen niet bekend. Kunst begint zijn nieuwe baan per 1 augustus, tot die tijd neemt Rob Sponselee, oud-directeur van APM Rotterdam, de taken waar.

De vertrekkende Buijze blijft actief bij APM. Hij verhuist naar Nigeria om daar de Afrikaanse terminals van APM te ondersteunen als Regional Project Director. De medezeggenschapsraad van APM moet nog stemmen over de aanstelling van Kunst en Sponselee.

Harold Kunst nieuwe directeur APM Terminals Maasvlakte II | NT

Harold Kunst nieuwe directeur APM Terminals Maasvlakte II

Jan Buijze vertrekt

APM stelt Harold Kunst aan als nieuwe directeur van de terminal op de tweede Maasvlakte. Kunst neemt het stokje per 1 augustus over van Jan Buijze, die drie jaar aan het roer van APM Terminals Maasvlakte II stond.

Harold Kunst, nieuwe directeur APM Terminals Maasvlakte II
Foto: APM

Kunst komt over van de MSC PSA European Terminal (MPET) in Antwerpen, waar hij vier en een half jaar ceo was. Begin februari 2023 werd hij per direct ontslagen. Een reden voor het ontslag maakten de partijen niet bekend. Kunst begint zijn nieuwe baan per 1 augustus, tot die tijd neemt Rob Sponselee, oud-directeur van APM Rotterdam, de taken waar.

De vertrekkende Buijze blijft actief bij APM. Hij verhuist naar Nigeria om daar de Afrikaanse terminals van APM te ondersteunen als Regional Project Director. De medezeggenschapsraad van APM moet nog stemmen over de aanstelling van Kunst en Sponselee.