Steinweg uit de rode cijfers door verkoop RST en vastgoed

RST leverde ruim 42 miljoen op

Steinweg Handelsveem heeft in 2021 het verliesgevende dochterbedrijf Rotterdam Shortsea Terminals (RST) voor een bedrag van 42,6 miljoen euro aan netto opbrengst van de hand gedaan. Dat heeft er mede voor gezorgd dat het op-en overslagbedrijf weer zwarte cijfers (63,7 miljoen euro) schreef. Het blijkt uit het laatste gedeponeerde jaarverslag (2021) van de houdstermaatschappij, Handelsveem Beheer BV.

Foto: ANP, Jerry Lampen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Steinweg uit de rode cijfers door verkoop RST en vastgoed | NT

Steinweg uit de rode cijfers door verkoop RST en vastgoed

RST leverde ruim 42 miljoen op

Steinweg Handelsveem heeft in 2021 het verliesgevende dochterbedrijf Rotterdam Shortsea Terminals (RST) voor een bedrag van 42,6 miljoen euro aan netto opbrengst van de hand gedaan. Dat heeft er mede voor gezorgd dat het op-en overslagbedrijf weer zwarte cijfers (63,7 miljoen euro) schreef. Het blijkt uit het laatste gedeponeerde jaarverslag (2021) van de houdstermaatschappij, Handelsveem Beheer BV.

Foto: ANP, Jerry Lampen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu