Eigen terminalinfrastructuur voor zware projectladingen bij PSA Antwerpen

Churchilldok

In de haven van Antwerpen, langs de zuidkant van het Churchilldok, heeft PSA Breakbulk zijn Project Cargo Ecosystem (PCE) officieel opgestart. Industriële partners vinden er op één plek alle infrastructuur, uitrusting en diensten die nodig zijn om zware en hoogwaardige projectladingen in- en uit te laden, op te slaan, te verpakken en te behandelen.

Foto: PSA Antwerp

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Eigen terminalinfrastructuur voor zware projectladingen bij PSA Antwerpen | NT

Eigen terminalinfrastructuur voor zware projectladingen bij PSA Antwerpen

Churchilldok

In de haven van Antwerpen, langs de zuidkant van het Churchilldok, heeft PSA Breakbulk zijn Project Cargo Ecosystem (PCE) officieel opgestart. Industriële partners vinden er op één plek alle infrastructuur, uitrusting en diensten die nodig zijn om zware en hoogwaardige projectladingen in- en uit te laden, op te slaan, te verpakken en te behandelen.

Foto: PSA Antwerp

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu