Dalende overslagcijfers voor haven Moerdijk in eerste kwartaal

'Zorgelijk beeld'

De dalende trend, die in 2022 begonnen is in de haven van Moerdijk, zet in in het eerste kwartaal van 2023 door. De overslag van zeeschepen in de haven nam ten opzichte van het eerste kwartaal van vorig jaar met 9% af.  Ook in de binnenvaart is een daling zichtbaar.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dalende overslagcijfers voor haven Moerdijk in eerste kwartaal | NT

Dalende overslagcijfers voor haven Moerdijk in eerste kwartaal

'Zorgelijk beeld'

De dalende trend, die in 2022 begonnen is in de haven van Moerdijk, zet in in het eerste kwartaal van 2023 door. De overslag van zeeschepen in de haven nam ten opzichte van het eerste kwartaal van vorig jaar met 9% af.  Ook in de binnenvaart is een daling zichtbaar.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu