Vorig jaar 7600 keer geurhinder vastgesteld rond havengebied Amsterdam

Geroken door eNoses

Varend ontgassen waar het niet mag, geuroverlast door de verwerking van bodemas en stank door de productie van cokes. In totaal sloegen de zogenaamde eNoses in 2022 rondom het Noordzeekanaalgebied 7.608 keer alarm vanwege geurhinder. Toch is er volgens de Omgevingsdienst zelden sprake van een daadwerkelijke overtreding.

Foto: Port of Amsterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vorig jaar 7600 keer geurhinder vastgesteld rond havengebied Amsterdam | NT

Vorig jaar 7600 keer geurhinder vastgesteld rond havengebied Amsterdam

Geroken door eNoses

Varend ontgassen waar het niet mag, geuroverlast door de verwerking van bodemas en stank door de productie van cokes. In totaal sloegen de zogenaamde eNoses in 2022 rondom het Noordzeekanaalgebied 7.608 keer alarm vanwege geurhinder. Toch is er volgens de Omgevingsdienst zelden sprake van een daadwerkelijke overtreding.

Foto: Port of Amsterdam

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu