HES International lijdt in vier jaar tijd 750 miljoen euro verlies

Financiële analyse

Een gigantische afboeking van 268 miljoen euro op de failliete dochter HES Hartel Tank Terminal (HHTT) duwde het Nederlandse op- en overslagbedrijf HES International vorig jaar diep in het rood. Het nettoverlies kwam uit op bijna 233 miljoen euro. Daarmee evenaarde HES bijna het recordverlies uit 2021 van 242 miljoen euro.

Foto: NP / Hollandse Hoogte / Your Captain Luchtfotografie

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

HES International lijdt in vier jaar tijd 750 miljoen euro verlies | NT

HES International lijdt in vier jaar tijd 750 miljoen euro verlies

Financiële analyse

Een gigantische afboeking van 268 miljoen euro op de failliete dochter HES Hartel Tank Terminal (HHTT) duwde het Nederlandse op- en overslagbedrijf HES International vorig jaar diep in het rood. Het nettoverlies kwam uit op bijna 233 miljoen euro. Daarmee evenaarde HES bijna het recordverlies uit 2021 van 242 miljoen euro.

Foto: NP / Hollandse Hoogte / Your Captain Luchtfotografie

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu