Slecht weer verhindert vrijmaken rampschip ‘Dali’ met explosieven

Brugongeluk Baltimore

Harde wind vertraagt de geplande gecontroleerde sloop van een overspanning van de Key Bridge in Baltimore, dat bovenop het vrachtschip ‘Dali’ ligt. Het schip zou eigenlijk afgelopen weekend geborgen moeten worden, de planning is nu om het schip maandagnacht (Nederlandse tijd) met explosieven los te krijgen.

Foto: Unified Command, Key Bridge Response

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Slecht weer verhindert vrijmaken rampschip ‘Dali’ met explosieven | NT

Slecht weer verhindert vrijmaken rampschip ‘Dali’ met explosieven

Brugongeluk Baltimore

Harde wind vertraagt de geplande gecontroleerde sloop van een overspanning van de Key Bridge in Baltimore, dat bovenop het vrachtschip ‘Dali’ ligt. Het schip zou eigenlijk afgelopen weekend geborgen moeten worden, de planning is nu om het schip maandagnacht (Nederlandse tijd) met explosieven los te krijgen.

Foto: Unified Command, Key Bridge Response

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu